Buschbeck Artisan Outdoor Pizza Oven

Meer afbeeldingen

Buschbeck Artisan Outdoor Pizza Oven
€ 149,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

NAJAARS ACTIE!


Met de Buschbeck Pizza oven hoeft u niet meer naar uw locale Italiaanse restaurant om een autentieke pizza te kunnen eten!


De Buschbeck Oven is gemaakt van geëmailleerd staal en RVS en heeft een uitstekende keramische steen. De buitenoven is geschikt voor het bakken van pizza, brood en cake maar ook voor de bereiding van vis op een houten plank of zelfs vleesgerechten die bereid zijn in een gietijzeren koekenpan. De binnenkap van de oven is afgewerkt met een spiegelfinish die de hitte reflecteerd zoals een steenoven en bevat een temperatuurmeter.


Buon appetito!

Beschrijving

Details

NIEUW

Met de nieuwe Buschbeck Pizza oven hoeft u niet meer naar uw locale Italiaanse restaurant om een autentieke pizza te kunnen eten!

The Buschbeck Pizza Oven is gemaakt van geëmailleerd staal en RVS en heeft een uitstekende keramische steen. De buitenoven is geschikt voor het bakken van pizza, brood en cake maar ook voor de bereiding van vis op een houten plank of zelfs vleesgerechten die bereid zijn in een gietijzeren koekenpan. De binnenkap van de oven is afgewerkt met een spiegelfinish die de hitte reflecteerd zoals een steenoven en bevat een temperatuurmeter.

Buon appetito!

Breedte: 39.7 cm
Hoogte: 20.3cm
Diepte: 34.3 cm

N.B. Dit product kan gebruikt worden op elke gas of kolen barbecue.