Veel gestelde vragen over de Buschbeck Betonnen Tuinhaard & Barbecue

V. Wat is het unieke verkoopargument van de Buschbeck Barbecues?

A. Het unieke verkoopargument van de Buschbeck betonnen buitenhaarden & barbecues is dat ze worden geleverd met een interne afzuigkap (in tegenstelling tot de meeste betonnen buitenhaarden & barbecues van andere leveranciers). Dit stelt u in staat om houten blokken te gebruiken i.p.v alleen houtskool. Na het barbecueën kunt u bovendien genieten van de geweldige sfeer door uw Buschbeck te  transformeren in een prachtige open haard.

N.B. De buitenhaarden Capri, Cortina en Las Palmas worden niet met een interne afzuigkap geleverd. U kunt dus uitsluitend houtskool en briketten gebruiken als brandstof op deze modellen!

V. Moet je de Buschbeck tuinhaard & barbecue impregneren of schilderen?

A. Impregneren of schilderen is niet nodig. Als u de haard wilt reinigen, kunt u dit doen met een hogedrukreiniger. Als u de buitenhaard toch wilt behandelen, gebruik dan betonverf.

V. Wordt elke Buschbeck tuinhaard & barbecue standaard geleverd met een verchroomd rooster?

A. Ja, elk Buschbeck model wordt standaard geleverd met een verchroomd rooster. Buschbeck heeft en levert ook extra gietijzeren roosters. De keus is aan u. U vindt dit gietijzeren grillrooster op onze accessoire pagina, samen met vele andere accessoires.

V. Moet je een RVS vuurkorf & aslade aanschaffen?

A. Het RVS vuurrooster is een "aardigheidje ", niet een noodzaak. Elk Buschbeck model wordt geleverd met een betonnen afgeschuinde vuurvaste basis waarin je het houtskool of het hout legt. 
De meeste klanten schaffen een vuurkorf & aslade aan omdat de as dan makkelijker te verwijderen is en het haardvuur efficiënter brandt.

V. Moet je de Buschbeck tuinhaard & barbecue in de herfst en de winter afdekken met een hoes?

A. De Buschbeck buitenhaarden & barbecues kunnen elk moment van het jaar gebruikt worden en ze zijn bestand tegen regen en vorst. Het is niet nodig om een hoes te kopen, maar nogmaals, het is een persoonlijke keuze. Indien u de buitenhaard & barbecue wenst te beschermen tegen de weerselementen en groene aanslag, kunt u de hoes vinden op de accessoire pagina.