Over Buschbeck

De Buschbeck fabriek in Waldbröl, Duitsland maakt gebruik van de nieuwste technieken om moderne betonnen prefab onderdelen te produceren. Via speciaal ontwikkelde  machines is Buschbeck in staat om aan op maat gestelde eisen te voldoen en produceert zij zowel producten die zij zelf ontworpen hebben als ook betonnen prefab onderdelen op basis van specificaties aangeleverd door de klant. 


 

De goed gevulde en moderne opslagfaciliteiten beslaan een totale oppervlakte van ca. 15.000 m² en stelt Buschbeck in staat om klanten wereldwijd korte levertijden te bieden - zelfs in piekperiodes. De structuur, kwaliteit en het design van de Buschbeck betonnen tuinhaarden & barbecues worden voortdurend doorontwikkeld. Alle producten worden continue onderworpen aan kwaliteitscontroles tijdens het gehele productieproces omdat klantentevredenheid de hoogste prioriteit is.
Buschbeck houdt grote voorraden bij. Mocht een product onverhoopt uitverkocht zijn, dan kan vanuit Waldbröl
normaal gesproken binnen een week geleverd worden. Leveringen van producten aan de consument geschiedt doorgaans binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling van de klant. Buschbeck werkt hierin nauw samen met een vaste vervoerder. De vervoerder bezorgt de tuinhaard & barbecue tot op de stoep bij de consument. Buschbeck kent ook een servicedienst die de Buschbeck tuinhaard bij de klant assembleert op de aangegeven locatie. Elke Buschbeck tuinhaard & barbecue wordt compleet geleverd met alle materialen om de tuinhaard te kunnen assembleren samen met een uitgebreide makkelijk te volgen montagehandleiding.