Buschbeck betonnen tuinhaard & barbecue

Buschbeck betonnen buitenhaarden & barbecues zijn uniek om de uitstekende coating van het betonnen oppervlak. Voor de gebruiker houdt dit in dat de haard na installatie niet geïmpregneerd hoeft te worden zoals bij andere buitenhaarden vaak wel het geval is. Zelfs na jarenlang intensief gebruik, behoudt de haard zijn oorspronkelijke kleur. Buschbeck stelt dezelfde hoge eisen aan alle andere materialen en onderdelen die voor de haarden en accessoires gebruikt worden. Zo wordt bijvoorbeeld hoogwaardig staal gebruikt voor de grillroosters en, afhankelijk van het model, wordt de metalen ommanteling van de schouw vervaardigd van zuiver koperplaat of roestvrij staal.

De dubbelwandige constructie waarmee diverse Buschbeck buitenhaarden zijn uitgerust, maakt het voor de gebruiker mogelijk om naast houtskool ook hout te stoken waardoor het gehele jaar de buitenhaard & barbecue gebruikt kan worden. De gebruiker hoeft dus niet apart een barbecue of buitenhaard aan te schaffen. De Buschbeck betonnen buitenhaard & barbecue zorgt voor de alles-in-één oplossing die bovendien jarenlang meegaat en een echte aanwinst is voor de tuin.

 

Buschbeck Barbecues Kan Burn All Types Of Barbecue Brandstof


De speciale constructie van de Buschbeck haarden zijn bijzonder veilig, omdat alleen de vuurvaste betondelen van de open haard in contact komen met het open vuur en de lucht constant circuleert tussen de buitenlaag en de 5 -delige verbrandingskamer.

Buschbecks Barbecues Unieke Double Walled Bouw