Waarom Zou U Kiezen Voor Een Buschbeck Betonnen Tuinhaard & Barbecue?

* De dubbelwandige constructie van de buitenhaard biedt u de mogelijkheid om zowel hout als houtskool te gebruiken. Zo heeft u niet alleen een barbecue om op te koken maar ook een terrasverwarmer om lekker warm te blijven.

* Het unieke materiaal waarvan de Buschbeck tuinhaarden & barbecue zijn vervaardigd, hoeft niet geïmpregneerd te worden. Ook na intensief gebruik, behouden de buitenhaarden de oorspronkelijke kleur.

* De speciale constructie van de openhaard zorgt voor een hoge mate van veiligheid. De lucht circuleert voortdurend tussen de buitenlaag en het vijf-delige ovengebied.

* De buitenhaarden behoeven geen onderhoud. Mocht onderhoud toch nodig zijn, dan kunt u de buitenhaard aan het einde van het seizoen schoonspuiten met een hogedrukreiniger.

* Buschbeck is de enige Europese producent van betonnen buitenhaarden & barbecues waaraan het certificaat TUV / GS productveiligheid Standaard is toegekend.

* De Buschbeck haarden zijn, met uitzondering van de schoorsteen, totaal gemaakt van gewapend beton & graniet.

* Heel gemakkelijk te monteren voor twee personen.

* Bij elke Buschbeck buitenhaard is een makkelijk te volgen schriftelijke instructie bijgevoegd. Ook is een instructievideo online beschikbaar hoe de buitenhaard geassembleerd moet worden. Tevens vind u hier handige tips en tricks om het optimale uit uw buitenhaard te halen.