​Over Buschbeck

De Buschbeck is een echte lust voor het oog en misstaat in geen enkele tuin. Buschbeck betonnen tuinhaarden en barbecues zijn zeer duurzaam en hebben een volledig afgewerkt oppervlak die geen behandeling of schilderwerk vereisen! Ze zijn ook volledig resistent tegen de effecten van ijs, vorst en sneeuw. Onverwoestbare Duitse degelijkheid, dat is waar Buschbeck voor staat. De betonnen tuinhaarden en barbecues voldoen aan de strenge Duitse TUV/GS Veiligheidscertificering Standaard. Buschbeck is ook nog eens het enige merk in Europa waar de betonnen haarden zijn voorzien van een dubbelwandige constructie. Daardoor kunnen er verschillende soorten brandstoffen gebruikt worden zoals hout, houtskool, briketten en zelfs gas!

De
Buschbeck
GESCHIEDENIS

Bij Buschbeck draait het volledig om kwaliteit & duurzaamheid. De Buschbeck fabriek in Waldbröl, Duitsland maakt gebruik van de nieuwste technieken om moderne betonnen prefab onderdelen te produceren. Via speciaal ontwikkelde  machines is Buschbeck in staat om aan op maat gestelde eisen te voldoen en produceert het zowel producten die ze zelf ontworpen hebben als ook betonnen prefab onderdelen op basis van specificaties aangeleverd door de klant. Jaren lang een echte beton specialist en dat zie je & merk je tijdens gebruik.  

  • Het unieke materiaal waarvan de Buschbeck tuinhaarden & barbecue zijn vervaardigd, hoeft niet geïmpregneerd te worden. Ook na intensief gebruik, behouden de buitenhaarden de oorspronkelijke kleur. Hierdoor hebben de buschbecks ook geen onderhoud nodig.
  • Buschbeck is de enige Europese producent van betonnen buitenhaarden & barbecues waaraan het certificaat TUV / GS productveiligheid Standaard is toegekend.

De structuur, kwaliteit en het design van de Buschbeck betonnen tuinhaarden & barbecues worden voortdurend doorontwikkeld. Alle producten worden continue onderworpen aan de hoogste kwaliteitscontroles tijdens het gehele productieproces, ook omdat klantentevredenheid prioriteit is.

Elke Buschbeck tuinhaard & barbecue wordt compleet geleverd met alle materialen om de tuinhaard met 2 personen te kunnen assembleren samen met een uitgebreide makkelijk te volgen montagehandleiding.

Buschbeck is meer dan alleen beton! Zoals de stalen vuurschalen & accessoires met BBQ en bakplaat mogelijkheden, in de Buschbeck kwaliteit.

Ontdek
onze
Buschbeck